Kirjos otkrio šta bi radio sa Novakom na pustom ostrvu
Kirjos i Đoković, Foto: EPA/JOSE MENDEZ

Nik Kirjos opisao je kontakt sa Novakom Đokovićem, kog je podržao posle deportacije iz Australije.

Bio je Novak na udaru australijske javnosti, nije deo toga bio Kirjos.

PROČITAJTE JOŠ

„Bilo je mimova, montaža, naslova, ali ovo je jedan od naših velikih šampiona, ali na kraju krajeva, on je čovek. Novak se obratio meni lično preko Instagrama da se zahvali što sam stao uz njega, ja nisam bio taj od koga je očekivao da će izaći u medije i čuvati mu leđa“, rekao je novi šampion Australijan opena u dublu.

On je opisao kako se Novak oseća.

„Mislim da se očigledno oseća otuđeno u svemu ovome, kao čovek. Opasno je kada osećate da je svet protiv vas i da ne možete ništa da uradite kako treba i sve što on želi je da dođe ovde i igra. Tenis. Mislim da mu je na ljudskom nivou potrebna podrška drugih tenisera.”

Srbin je na kraju deportovan, ali Kirjos je sada priznao da je nastavio da razgovara sa svetskim brojem 1 nakon sage o vizama, u jednom od najneverovatnijih novih prijateljstava tenisa.

„Prilično sam dugo razgovarao sa Novakom, javio se nakon što sam se zauzeo za njega“, rekao je aktuelni 122. igrač sveta, govoreći u australijskoj radio emisiji Kajl i Džeki O.

„Zauzeo bih se za bilo koga, ali on se javio, samo je želeo više razumevanja u tom trenutku. Znao je šta ga čeka, ali je mislio da će svi iskaliti bes na njemu.“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar