Foto: Twitter/Screenshoot

Naomi Osaka je održala prvu pres konferenciju posle povlačenja sa Rolan Garosa zbog mentalnih problema. Ona se obratila medijima pred nastup na turniru u Sinsinatiju.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, nije sve ispalo kako treba, jer se japanska teniserka slomila i zaplakala u jednom momentu, nakon čega je zatražila pauzu.

Razlog je prema prvim informacijama, bio agresivni ton sa kojim joj je jedan novinar postavio pitanje.

Prema informacijama poznatog teniskog novinara Bena Rotenberga, jedan učesnik konferencije je bio prilično agresivan kada joj je uputio pitanje kako je moguće da ima toliko mnogo koristi od toga što je javna ličnost, ali ne voli da razgovara sa medijima.

Osaka je nakon tog pitanja počela da plače.

Obrisala je suze o rukave jakne koju je nosila, šeširom prekrila lice i udaljila se sa video konferencije.

Japanska teniserka se ubrzo vratila na konferenciju, ali je posle tog pitanja, do kraja sve bilo čudno prema Rotenbergovim rečima.

Osakin agent je posle konferencije napao reportera u zvaničnom saopštenju i istakao „da nasilnik iz Sinsinati Inkvajera je primer zašto su odnosi igrača i medija tako zastrašujući

„Svi učesnici zum konferencije će se složiti da je njegov ton bio pogrešan i da mu je jedini cilj bio da je zastraši“, stoji u saopštenju agenta.

On je za kraj istakao da su insinuacije da Osaka svoj uspeh na terenu duguje medijima, najobičniji mit.

Osaka ove nedelje nastupa na turniru iz masters serije u Sinsinatiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar