Marijan Vajda
Foto: Screenshot Youtube Djoker Nole

Marijan Vajda je zvanično najuspešniji teniski trener svih vremena, ali malo ko ga se seće u periodu pre saradnja sa Novakom Đokovićem. Jedna fotografija iz tog ranijeg perioda postala je apsolutni hit na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Vajda je izučavao zanat sa tribina stadiona u Monte Karlu gledajući duel Hrbatija i Gaudija kada ga je uhvatio objektiv kamere.

Nakon toliko godina se ovaj arhivski snimak ponovo pojavio kada je „Tennis TV“ objavio niz klasičnih mečeva, a na jednom od njih je kamera snimila i nekadašnjeg 34. tenisera sveta koji je učinio zanat.

Te 2000. godine je Vajda imao znatno više kose, iako je bilo evidentno da polako ima sve manje vlasi na glavi. Ipak, preostala kosa je tada bila znatno nemirnija, što su primetili i mnogi ljudi u komentarima. Ovaj neobičan izgled se nije dugo održao, a od 2006. godine kada je Vajda započeo saradnju sa Novakom do danas (uz kraći prekid između 2017. i 2018. godine) gotovo da nije ni promenio frizuru. Čitava Srbija ga zna po izgledu koji ga i danas krasi, čak i nakon 15 godina saradnje.

Oduševljeni navijači su u komentarima pisali da je slovački Leonardo di Kaprio.

BONUS VIDEO Novakova imperija od Njujorka do Srema

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar