Laslo Đere poraz prvo kolo Serbia Open Đanluka Mađer
Foto: Starsport / Srđan Stevanović

Srpski teniser Laslo Đere rekao je da je razočaran eliminacijom u prvom kolu ATP turnira u Beogradu i dodao da je osećao pritisak i strah bez potrebe.

„Jako se loše osećam, razočaran sam izdanjem ovde. Nešto se desilo u glavi pred meč, osećao sam pritisak bez potrebe, strah“, rekao je Đere.

PROČITAJTE JOŠ:

Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo Srbija opena, pošto je izgubio od italijanskog igrača Đanluke Mađera sa 4:6, 3:6.

„Rezultatski sam dobro otvorio meč, ali iskreno mislim da je on više bio zaslužan za to nego ja, imao je mnogo grešaka. Kad je prestao da greši nisam bio u stanju da ubacim četiri loptice u teren. Možda je neki strah od poraza, a to mi se inače ne dešava“, rekao je Đere.

Možda je za to kriva i želja da napravi rezultat na domaćem terenu, dodao je on.

„Podsvesni pritisak zbog toga, nisam bio fokusiran na igru. Nisam navikao da igram u Beogradu. Treba da naučim da izađem na kraj sa ovakvim situacijama“, kazao je srpski teniser.

Laslo Đere poraz od Đanluke Mađera
Foto: Starsport / Srđan Stevanović

On je naveo da će posle turnira u Beogradu ići na masters u Madridu.

„Ići ću u Madrid da igram kvalifikacije, da se pripremim najbolje moguće do tada. Imam skoro dve nedelje i trudiću se da što pre zaboravim današnji meč i da nastavim dalje“, rekao je Đere.

O mogućnosti da zaigra na drugom ATP turniru u Beogradu, Đere je rekao: „Imao sam raspored u glavi kako ću se pripremati za Rolan Garos. Trebalo bi da vidim kako ću igrati narednih nedelja, kako će se osećati fizički, jer ću vezati tri turnira, Beograd bi bio četvrti. Naravno, voleo bih da igram, ali videću“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar