Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kondicioni trener Novaka Đokovića, Marko Paniki, pozitivan je na koronavirus, otkriveno je posle prekinutog "Adrija tura" u Zadru.

Domino efekat posle vesti da je Grigor Dimitrov pozitivan na Covid-19. Koronavirus ima i hrvatski teniser Borna Ćorić, ali i Novakov kondicioni trener Paniki.

PROČITAJTE JOŠ

Pored njih dvojice, treći koji je imao pozitivan test nakon prekinutog turnira u Zadru je i trener Dimitrova, Kristijan Groh, dok je 19 osoba imalo negativan test.

Ćorić, Paniki i Groh će za pet dana morati ponovo da se testiraju, a do tada će biti u samoizolaciji u Zadru.

Sa druge strane, Đoković je odlučio da to učini u ponedeljak po povratku u Beograd, jer ne oseća nikakve simptome. Svi preostali članovi njegovog tima, izuzev Panikija, takođe su imali negativan test na koronavirus, uključujući Gorana Ivaniševića, Đorđa Đokovića, Miljana Amanovića, Gorana Đokovića…

“Novaku je jako teško, kao što smo pričali ovih dana. Ušli smo srcem, dušom u organizaciju ovih turnira. Pratili smo sve preporuke Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Hrvatske. E, sad ne znamo gde se Grigor zarazio, jer je pre nego što je došao u Zadar bio u svojoj zemlji. Ovo je prvi test, videćemo kakav će biti drugi. Imali smo nagovaranja da nastavimo, da odigramo. Nismo želeli da dozvolimo sebi, da bilo ko bude u bilo kakvoj opasnosti. Nadamo se da je ova najispravnija odluka”, poručio je Đorđe Đoković posle otkazivanja nastavka turnira u Zadru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare