Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Nik Kirjos nije na Rolan Garosu, ali ne prestaje da privlači pažnju svetske teniske javnosti.

Australijanac je nastavio rat preko društvenih mreža, konkretno Tvirera, a posle Borisa Bekera, na red je dođao i Rus Karen Hačanov.

PROČITAJTE JOŠ:

Kirijos je nedavno ponovo napao Bekera, a čini se da ne ceni mnogo više ni Šveđanina Matsa Vilandera.

PROČITAJTE JOŠ: Novak: Navijač? To mi je drug iz detinjstva

Šveđanin je nedavno postavio pitanje da li bi Endi Mari trebalo da prizna poraz u svojoj misiji povratka u svetski teniski vrh, a Kirjos je branio britanskog tenisera.

Hačanov je zatražio od Kirjosa da pokaže respekt prema bivšem šampionu, ali Kirijosu to ne pada na pamet.

Evo kako je tekla njihova prepiska.

Hačanov: Nik, druže, ovo je previše, pokaži malo poštovanja.

Kirjos: Ja sam dobro, druže. Maz (Mari) i ja se poštujemo i kad neko počne da priča nešto protiv nekog iz kruga mojih ljudi, napašću ih. Zašto sa poštujem Matsa? Što je prebacivao lopticu? Ne poštujem ljude zbog toga.

Hačanov: Brate, to je tvoja stvar. Mislim da si stvarno dobar momak i nemam problem sa tobom. Ali kad sediš kod kuće i pišeš različite komentare o igračima, to me tera da razmišljam o tome ko stvarno ima problem..

Kirjos: I ti stvarno misliš da to što su igrači radili tokom pandemije je bilo pametno? Voleo bih da imam intelektualnu raspravu sa tobom, ali nisam siguran da bi to stiglo dalje od toga koliko jako udaraš lopticu. Držium ljude odgovornima.

Hačanov: Sledeći put pre nego što počneš da pričaš o mom intelektu, pričitaj makar par knjiga umesto što po ceo dan igraš video igrice.

Kirjos: I ja sam hranio gladne, pomagao da se otvore novaa mesta za decu i bio aktivan. Raspitaj se malo o tome, pelikanau jedan.

Tako se završila ova prepiska, a Kirjos će, bez dileme i dalje nastaviti da piše, sa pristojne udaljenosti. Teško da bi tako govorio da je negde u četiri oka sa kolegama…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar