Foto: Starsport

Miomir Kecmanović je posle drame uspeo da savlada Artura Rinderkneka sa 6:3, 3:6, 6:3 i plasira se u treće kolo Serbia Opena.

U ovoj deonici bi mogao da ima najteži mogući zadatak jer bi mogao da se nameri na najboljeg tenisera sveta. Pre toga je neophodno da Novak Đoković savlada Kvona Sunvua sa kojim igra od 14.30.

PROČITAJTE JOŠ

Bio je ovo jedan od potpuno neuobičajenih mečeva jer kao da je u svakom trenutku na terenu postojao samo jedan teniser nakon potpuno ludog prvog seta.

U prvoj deonici susreta je viđeno čak pet brejkova u šest gemova! Tri je napravio naš teniser i tako stigao do prednosti od 4:2, a onda je sa dva gema tokom kojih je sigurno servirao stigao i do osvajanja prvog seta.

U drugom je usledila situacija koju niko nije očekivao. Francuz je napravio dva brejka stigao do 5:0, a tek onda je Kecmanović, trenutno 47. igrač sveta, proigrao.

Vezao je tri gema zaredom za 3:5, ali je poslednji gem u setu pripao njegovom rivalu.

Treći set je protekao u dominaciji našeg asa, koji je brzo stigao do 3:0. Od tog trenutka do kraja meča se igralo gem za gem, a nijedan od igrača nije izgubio gem na sopstveni servis.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar