Ket Katkerhors smanjila grudi
Foto: Printscreen Instagram katkerkhofs

Jedna od najlepših žena fudbalera Ket Kerkhops, požalila se pratiocima na Instagramu da je određeni ljudi stalno vređaju zbog fizičkog izgleda.

Supruga Drisa Mertensa, fudbalera Napolija, izdvojila je neke uvrede koje je dobijala zbog prevelikih grudi.

PROČITAJTE JOŠ

„Neverovatno slobodno se osećam jer me reči ‘velike grudi’ više ne dodiruju. Nikad neću zaboraviti kada su se te dve riječi u školi počele da se vezuju uz mene. Pukom slučajnošću zvanom genetika tokom jednog letnjeg odmora sam dobila velike grudi i moj prvi dan u 3. razredu srednje škole nije mogao da prođe nezapaženo. Smejali su mi se iza leđa, osećala sam se užasno, kao da mi se čitav svijet raspada (verujte, ne raspada se!). To je samo deo odrastanja i svi to moraju da prođu. Bila sam tinejdžerka, nisam ni poljubila dečka, a drugi učenici su me vređali i smejali su mi se. Sećam se da im je moja majka govorila da ih može biti sramota i da bi se takve stvari u budućnosti mogle da se događaju i njihovoj deci“, napisala je Ket.

Neposredno pre hiruškog zahvata je Dris Mertens objavio fotografiju supruge i napisao „nedostajeće mi ona, a i ove dve“ sa jasnom aluzijom.

Ona je odlučila da reši problem, pa je smanjila grudi, a otkrila je i da voli da vodi ljubav u javnosti.

„U javnosti pokušavam da se ponašam kao dama, ali u krevetu sam ekscentrik. Smatram da ako si samopouzdan u seksualnom životu, onda su ti sve ostale stvari u životu takođe dobre. Volim da to radim na neobičnim mestima, kao što su voz i kupatilo. Jako volim to da radim … Plastična hirurgija? Da, moram priznati da sam je koristila u prošlosti, morala sam da smanjim grudi. Bile su prevelike.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram