Ivana Jorović, srpska teniserka, vratiće se na teren posle duge pauze i to na turniru koji organizuje Janko Tipsarević.

Ona je morala da se povuče na neko vreme iz tenisa i to u momentu kada je postala najbolja srpska teniserka na WTA listi.

PROČITAJTE JOŠ

Idealna šansa za povratak joj se pružila na Istočnoevropskom šampionatu koji se organizuje u Beogradu, o čemu je govorila u jutarnjem programu TV Nova S, „Probudi se“.

„Motivacija je tu, nismo dugo igrali, dolaze i najbolje teniserke, tako da je osećaj kao da se igra neki veći turnir. Zahvalna sam Janku i svima koji su organizovali turnir jer će nam pomoći da se pripremimo za nastavak sezone“, navela je Jorovićeva.

Tenis je sport koji će se verovatno među poslednjima vratiti u normalu posle pandemije koronavirusa, zbog čega turniri poput aktuelnog u organizaciji Tipsarevića imaju veliku važnost.

„Važno je da imamo mečeve zbog kontinuiteta i svakodnevnih rutina. Ovo će na mnogo značiti, a verujem da će sve biti u redu jer se mnogo brine o bezbednosti. Imam pozitivnu tremu jer je ovo prvi put da se nešto veliko organizuje u Srbiji. Ponosna sam što mogu da kažem da ću biti kao domaćin turnira“, istakla je Jorovićeva.

Gost u jutarnjem programu je trebalo da bude Tipsarević, ali je otkazao jer se „osećao loše“, na šta je Jorovićeva rekla da misli da se radi o umoru, a ne o virusu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar