Ivan Ivanović, poznati TV voditelj, u svojoj emisiji izdvojio je za biser nedelje odnos srpskih medija prema Novaku Đokoviću.

Po mišljenju mnogih je Đoković najbolji teniser svih vremena, a mnogi ga stavljaju u društvo najboljih sportista ikada. Ipak, za pojedine medije u Srbiji on je sveden na samo porodičnu funkciju.

Ivanović je ovako pojasnio čitavu situaciju.

„Na prvom mestu je jedan neverovatan događaj, jedan neverovatan odnos srpskih medija prema Novaku Đokoviću. Pogledajmo najpre šta je to što je Novak objavio“, rekao je Ivanović, pa se okrenuo prema ekranu i pročitao šta je Đoković napisao na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ

„Čist vazduh, voda i hrana su ključevi zdravlja. Bez toga, svaka reč o ‘zdravlju’ je suvišna.“, napisao je Novak.

Ivanović je zatim nastavio.

„Zli jezici bi sada rekli ja sam kod Olje Bećkovića pre godinu dana pričao malo o tome, kakav bi odnos bio prema Novaku ukoliko bi on malo skrenuo sa tog puta. Iako je Novak bio za ekologiju, što je njegovo pravo i svi znamo da je dečko u tom fazonu. Nije dugo trebalo, posle nekoliko sati se pojavio naslov ’24sedam’: Lažna podrška lažnim „ekolozima“: Dok ćerka ubeđuje narod da se bori za očuvanje prirode, majka Jelene Đoković šefuje energetskoj mafiji! To je sve Vučelina škola i odmah su ‘Novosti’ preuzele inicijativu što se kaže ‘Dok se Jelena Đoković bori za očuvanje prirode, evo šta radi njena majka. Vera Ristić, majka Jelene Đoković, već godinama je na meti pravih ekologa i ljudi koji se bore za očuvanje prirodnih dobara Srbije, zbog toga što je godinama unazad gradila mini hidroelektrane po našoj zemlji’… Što verovatno niko nije znao dok Novak nije objavio ovo.“

Zatim je nastavio sa čitanjem članka.

„Ulje na vatru prevarenom narodu dolio je Novak Đoković svojom podrškom ‘ekološkom’ skupu, koji je zet Vere Ristić koja je bila suvlasnik (ako nista znali ko je Novak Đoković on je zet Vere Ristić, razumete?), ali i direktor kompanije ‘Eko energo’ i tako dalje. Imate tu na račun Jelenine majke, pa i Jelene… Na društvenim mrežama se stalno vodi polemika i tako dalje i tako dalje. Ja sad ne znam, morate da se dogovorite da li vam je Novak okej ili nije okej, a? Da li srpski mediji vole Novaka ili ne vole Novaka, da li je on Novak Đoković, najveći sportista u istoriji ove zemlje i najuspešniji ili je samo zet gospođe Ristić. I zašto bi vam zet gospođe Ristić bio zanimljiv i zašto ne pišete o gospođi Ristić inače? Zašto ne ostavite zeta gospođe Ristić na miru da čovek igra tenis i da kaže ono što misli i oseća kada god mu je ćef jer jeli mislim da ima pravo na to. Ja mislim da ja imam pravo na to, a kamoli Novak Đoković. Mada sam ja idiot jer mislim da svi imamo pravo na to“, završio je Ivanović.

BONUS VIDEO Novak Đoković poklanja kačket dečaku posle meča sa Rubljovim

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare