FOTO TANJUG/ MARKO ÐOKOVIÆ/ bg

Dejvis kup reprezentacija Srbije ima prednost od 2:0 protiv selekcije Grčke u meču za opstanak u Svetskoj grupi i u nedelju će imati priliku da još jednom pobedom i ozvaniči trijumf u dvoboju.

Prvi meč dana igraće se od 13 časova i to će biti dubl u kom će najverovatnije nastupati Novak Đoković i Hamad Međedović protiv Petrosa Cicipasa i Demetrisa Azoidisa.

Ukoliko bude potrebe za to, nadamo se da neće, u četvrtom meču igraće Novak Đoković i Tanos Aristotelis, dok bi peti duel potencijalno moga da bude između Miomira Kecmanovića i Janisa Ksilasa.

PROČITAJTE JOŠ

Direktan prenos svih Dejvis kup mečeva možete pratiti putem kanala Sportklub 1, kao i na blogu uživo na portalu Nova.rs.

Slika Bogdanovića i Đokovića posle Novakovog trijumfa oduševila sve

Novak Đoković pobedio je Janisa Ksilasa (6:0, 6:1) u Pioniru i doneo Srbiji prednost od 2:0 u meču baraža za opstanak u Svetskoj grupi.

Bogdanović je bio na tribinama i gledao meč, a nakon toga se i slikao sa najboljim srpskim teniserom.

Nole se fotografisao bez majice, dok je Bogdan porukom „Maraton se nastavlja“ pokazao zadovoljvstvo zbog dobrog nastupa najtrofejnijeg tenisera na grend slemovima ikada.

Javio se i njegov klub, Atlanta Hoks, na društvenim mrežama uz poruku „Srpske legende“ i emotikone sa zastava Srbije i kozom (GOAT).

BONUS VIDEO Đoković i Alkaraz na treningu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare