Novak Đoković na Rolan Garosu
Serbia's Novak Djokovic celebrates winning his third round match of the French Open tennis tournament against Italy's Lorenzo Musetti at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, June 2, 2024. (AP Photo/Jean-Francois Badias)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ostao je dobrog raspoloženja uprkos svemu onome što ga je snašlo na Rolan Garosu.

Miodrag Dimitrijević Foto: Nova,rs

Đoković je prošao u četvrtfinale turnira gde bi ga sačekao Kasper Rud da se srpski as nije povredio.

PROČITAJTE JOŠ:

Novaku je stradao meniskus kolena u meču sa Fransiskom Serundolom, pa je posle pet setova nekako tu uspeo da izbori pobedu, ali je platio i skupu cenu.

Operisao je odmah koleno u Parizu, bacio se ne rehabilitaciju kako bi se što pre vratio na teren, podelio i sliku na štakama…

„Proteklog dana, morao sam da donesem neke teške odluke nakon što sam pretrpeo povredu meniskusa tokom mog poslednjeg meča. Još uvek obrađujem sve, ali sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je operacija prošla dobro. Veoma sam zahvalan timu doktora koji je bio uz mene, kao i na ogromnoj podršci koju sam dobio od svojih fanova. Daću sve od sebe da budem zdrav i spreman da se što pre vratim na teren. Moja ljubav prema ovom sportu je jaka i želja da se takmičim na najvišem nivou je ono što me drži. Idemooo“, napisao je Đoković.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Eurosport (@eurosport)

A onda je i njegov sponzor sportske opreme Lakost podelio da „menja“ logo zbog povrede srpskog igrača.

Čuvenom „krokodilu“, zaštitnom znaku kompanije, docrtan je zavoj na nozi zbog Novakove povrede, što je srpski igrač podelio na društvenim mrežama i usput se nasmejao.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Grafa (@graforidza)

Grafiku sa „povređenim krokodilom“ je nacrtao Srbin, Miroslav Vujović, poznatiji kao Grafa iz Njuz neta i emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem.

Inače, Novaku je cilj u nastavku sezone da zaigra na Olimpijskim igrama u Parizu gde bi napao jedini trofej koji mu fali u dugoj i bogatoj karijeri.

Foto: Instagram / DjokerNole

BONUS VIDEO: Nova.rs posetila kliniku u kojoj je operisan Đoković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare