EPA/Barbara Walton

Uskoro će biti vreme da okrene novi list u životu

Eženi Bušar, jedna od najlepših teniserki i svojevremeno veliki talenat, uskoro bi mogla sport da zameni voditeljskom ili novinarskom karijerom, jer joj se rad na televiziji mnogo svideo.

Rođena Kanađanka prošle nedelje nije uspela da se domogne glavnog žreba u Montrealu, ispala je na startu kvalifikacija, ali je zato imala nezaboravno iskustvo.

PROČITAJTE JOŠ:

„Fenomenalno sam se provela, jedva čekam novu priliku“, prokomentarisala je Bušar nakon sedmodnevnog iskustva na jednoj domaćoj televiziji.

Sa 20 godina bila je peta na svetu, igrala je i finale Vimbldona, ali je od tada doživela veliki pad, te je ispala iz 200 najboljih, a još uvek nije ušla u četvrtu deceniju života.

„Naravno da želim i dalje da se borim za titule i pobede. Da ne mislim tako, već bih postala majka“.

Otkrila je Bušar i kakvog momka želi pored sebe, jer ne može da zamisli da je sa nekim teniserom.

„Zaista ne bih želela da se zabavljam sa nekim iz tenisa. Jer, to bi značilo da nema odmora od tenisa. Neko naklonjen sportu bio bi perfektan, pun samopouzdanja. Volela bih da to bude vesela osoba, sa snažnim individualnim karakterom. Pre ili kasnije fizička lepota izbledi a onda želite da budete prijatelj sa nekim, da zasmevate jedno drugo“, istakla je Bušar.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Omnium Banque Nationale (@obnmontreal)

Eženi je veoma popularna na društvenim mrežama, gde je prati ukupno 5,5 miliona ljudi. Primera radi, Igu Švjontek na društvenim mrežama prati samo 1,3 miliona, a ni ostale teniserke iz vrha nisu popularnije.

Karijere profesionalnih komentatora i teniskih analitičara mogu da budu veoma unosne, pa nije nemoguće da se Bušar uskoro potpuno posveti tom poslu. Primera radi, Džon Mekinro je za dve nedelje analiziranja mečeva na Vimbldonu zaradio oko 260.000 dolara, dok je Eženi od početka godine od tenisa unovčila „samo“ 88.354 dolara koje je delila sa timom.

PROČITAJTE JOŠ:

Inače, Bušar veoma poštuje Novaka Đokovića, iako je sama istakla da je veliki fan Rodžera Federera.

„Ja sam najveća navijačica Rodžera Federera, ali moramo da priznamo da je Novak neosporivo najbolji teniser u istoriji. Sumanuto impresivno“, napisala je Bušar na društvenim mrežama nakon što je Srbin osvojio 23. grend slem titulu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Genie Bouchard (@geniebouchard)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar