Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Legenda tenisa o Novaku i čudnim dešavanjima u poslednje vreme

Nekadašnji teniser i legenda „belog sporta“ Džon Mekinro komentarisao je igre i dešavanja u vezi sa Novakom Đokovićem u poslednje vreme.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković je prošao u osminu finala Vimbldona, ali će bez obzira na rezultat na trećem grend slemu u sezoni pasti na sedmo mesto ATP liste.

Pored toga još uvek je neizvesno da li će moći da nastupi na US Openu, a ne treba zaboraviti kakve je Novak doživeo neprijatnosti u Australiji početkom godine.

„Novak je jak u glavi. On mora da se bori protiv publike koja najčešće nije na njegovoj strani. Ali mislim da nije mogao da se nosi sa svim preprekama, iako je ostao veran sebi. Bio je van forme u Monte Karlu, ali je izgledalo da je spreman za Rolan Garos“, priča Mekinro za BBC i nastavlja:

„Mislim da mu se osvetilo što nije dugo igrao na grend slemu pre toga. Bio je pod velikim pritiskom, jer ne sme da igra na US Openu. Sad bi mogao da pobedi na Vimbldonu i da bude 40. na ATP listi za nekoliko meseci, jer ne sme da igra u Americi. To je ludo“, zaključio je Mekinro.

Novakov naredni protivnik na Vimbldonu biće Tim van Rajthoven, a Đoković u Londonu juri svoju 21. grend slem titulu.

BONUS VIDEO Kondicioni trening Novaka Đokovića pred Vimbldon

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar