Foto: Tanjug/AP Photo/Andy Brownbill

Srpski teniser Filip Krajinović počeće turnir u Dohi protiv jednog od najtežih protivnika - Davida Gofana, dok će Dušan Lajović na Martona Fučoviča.

PROČITAJTE JOŠ:

Na ovom turniru će nastupiti i Rodžer Federer posle pauze duže od godinu dana, dok će među vodećim igračima sa ATP liste tu biti i Dominik Tim.

Federer će prvi meč odigrati protiv boljeg iz okršaja Žeremija Šardija i Dena Evansa, a pošto se nalazi u istom delu, ali na suprotnoj strani kostura, može u eventualnom polufinalu i na Krajinovića.

S druge strane kostura se nalazi Lajović koji će do finala imati težak posao jer ga već u eventualnom drugom kolu možda čeka Sten Vavrinka, a u trećem Rišar Gaske ili Andrej Rubljov.

Krajinović u slučaju da pobedi Gofana, ide na Lorenca Sonega ili Tejlora Frica, a u trećem meču eventualno može na Denisa Šapovalova, ako Kanađanin prođe dalje.

 

Da podsetimo, Federer je poslednji meč igrao u polufinalu prošlogodišnjeg Australijan opena protiv Novaka Đokovića.

Krajinović je, pre Dohe, stigao do trećeg kola ovogodišnjeg Australijan opena gde je poražen od Danila Medvedeva u pet setova.

Lajović je, posle Melburna, ispao u prvom meču turnira u Monpeljeu od Denisa Novaka, a onda nakon velike pobede nad Medvedevim, poražen je od Borne Ćorića u Roterdamu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar