Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Dominik Tim planira da od 7. do 11. jula u Kicbilu organizuje egzibicioni teniski turnir pod nazivom "Timovih 7".

Treći teniser sveta  trenutno igra na domaćoj Austrijskoj Pro Seriji gde je dobio sva tri meča u grupi, ali veći izazov svakako će mu biti organizacija turnira.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored njega igraće još sedmorica igrača u formatu sličnom onom koji je zastupljen na ATP tur finalu u Londonu.

Igrači će biti podeljeni u dve grupe od po četiri, prva dva iz obe grupe idu u polufinale, ukrštaju se drugi iz jedne i prvi iz druge grupe.

Ono što je poznato do sada u vezi takmičenja u Kicbilu je da će tamo sigurno igrati Tim i Francuz Gael Monfis, a nagradni fond je 300.000 evra.

„Zajedno sa Dominikom i njegovim ocem Volfgangom, koji su u kontaktu sa igračima, pozvaćemo sedmoricu vrhunskih igrača iz Evrope na nedelju dana u Kicbil. Kao dodatak mečevima koje će igrati moći će da sa svojim porodicama provedu prelepo vreme u našpem gradu“, stoji u saopštenju koje su potpisali Herbert Ginter i Markus Bodner, koji su u organizaciji turnira.

Oglasio se i direktor „Timovih 7“, Florijan Cinagl.

„Od 7. jula imaćemo dnevne i večernje mečeve svakodnevno. Naravno, pred ograničenim brojem publike i u skladu sa propisima Vlade Austrije tokom juna meseca“, poručio je Cinagl.

Kao što je poznatao, Dominik Tim će uskoro biti učesnik Adria Tour egzibicije koju organizuje Novak Đoković u saradnji sa Teniskim savezom Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar