Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH
Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Treći teniser planete Novak Đoković ima šanse da na Vimbldonu spase sezonu, smatra Patrik Muratoglu, čuveni teniski trener.

Đoković se u nedelju od 15 časova sastaje sa Nikom Kirjosom u finalu i bar na papiru je favorit za pobedu.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, Kirjos je ove sezone pokazao da ume da igra kvalitetan tenis, pogotovo je to potvrdio u meču sa Stefanosom Cicipasom na Vimbldonu.

Novak pokušava da se domogne prve titule ove sezone, Nik prve titule u karijeri sa najvećih turnira.

„Možda finale sezone. Što zbog značaja, ali i zbog spoja. Najbolji server protiv najboljeg riternera. Visoko emocionalno finale, sa mnogo toga i velikim ulogom. Prvo grend slem finale za jednog igrača, za drugog šansa da spase sezonu koji se trka da postane najveći svih vremena i treba mu taj trijumf“, konstatuje Muratoglu.

Novak je deportovan iz Melburna pre Australijan opena zbog toga što nije vakcinisan protiv koronavirusa, propustio je zbog toga i američku turneju na betonu u Indijan Velsu i Majamiju, pa je zbog toga Rafael Nadal iskoristio priliku i odvojio se po broju grend slem titula.

Pobedio je u Melburnu i na Rolan Garosu, gde Novak nije bio maksimalno „našpanovan“, a kako nije poznato da li će Srbin moći da igra u Njujorku, zaista je imperativ da trijumfuje u Londonu.

Prijatelj specijala je MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana (PROMO)

BONUS VIDEO: Majstorija Novaka na samom početku polufinala Vimbldona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar