Novak Đoković, Rafael Nadal
Novak Đoković, Rafael Nadal; Foto: Screenshot Youtube LegeNDjokovic

Na početku karijere smo često viđali Novaka Đokovića kako imitira teniske legende, kada su neki počeli da ga gledaju popreko zbog toga prestao je sa tim, ali u Visokom je izveo jednu od čuvenijih.

Nije bilo nikakve zle namere, ni godinama ranije, a ni sada, ali je često Rafael Nadal pravio grimase kada bi video imitaciju i kako ga zapravo vide ostali igrači i ljubitelji tenisa.

PROČITAJTE JOŠ

Đoković je osvojio Vimbldon po sedmi put (21. grend slem titula), a onda se zaputio u Visoko gde je otvorio teniske terene i stadion sa sopstvenim imenom.

Odigrao je nekoliko egzibicionih susreta i dobro se provodio o čemu svedoče snimci, a u jednom trenutku je prilikom servira imitirao Nadala.

Od početka do kraja je izveo čitav ritual Nadala pre servisa, ali je odlučio da izbaci onaj najčuveniji deo.

Nije bilo povlačenja zadnjeg dela šorca, iako jeste Novak nameštao šorts i popravljao kosu neposredno pre servisa.

Publika se oduševljeno smejala (čak i dobacivala „Vamos“), ali nakon tih 10 kratkih sekundi Đoković je pokazao i kako bi u realnosti izgledao „čelendž“, odnosno snimak spornog poena, što je takođe izazvalo oduševljenje publike.

Nadal trenutno ima 22 grend slem titule i jednu više od srpskog igrača koji još uvek ne zna da li će moći da se takmiči na US Openu i tako u Njujorku napadne titulu koja bi ih izjednačila na večnoj listi.

Ovaj teren je pravljen po modelu njujorškog, pa je i Novak najavio da će deo priprema obaviti baš na tom mestu.

BONUS VIDEO Novak Đoković naručuje pesme Milici Todorović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare