Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Nadali smo se nešto žešćem otporu srpskog igrača.

Ruski teniser Danil Medvedev kaže da nije očekivao da će u tri seta i neočekivano lako savladati Miomira Kecmanovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Medvedev je u subotu popodne pobedio Srbina u trećem kolu Rolan Garosa sa 6:2, 6:4 i 6:2.

„Miomir je sjajan protivnik i da me je neko pre meča pitao, nikad ne bih pomislio da ću dobiti tim rezultatom. Uspeo sam sve da radim izuzetno dobro i retko se dešava da posle mečeva možemo da izađemo i da kažemo da je pritisak na sledećem protivniku“, počeo je Medvedev posle meča.

Istakao je i gde je posebno bio dobar protiv srpskog predstavnika u Parizu..

„Danas je bilo sjajno, bio sam fokusiran, veoma fokusiran, sve je funcinisalo dobro, nadam se da ću imati još dana kao što je ovaj danas“, naglasio je Medvedev.

Drugi teniser planete inače nije poznat kao čovek koji voli da igra na šljaci, a sada čeka Andreja Rubljova ili Janika Sinera.

„Prošle godine je prva runda bila veoma teška, izgubio sam na početku. Svi me pitaju: ‘Kako možeš biti prvi, a da ne igraš na Rolan Garosu?’. Bio sam čekam fokusiran, malo i pod stresom, ali sam uspeo. Ove godine sam došao spreman“, dodao je Medvedev.

Na kraju je istakao i da mu trener Žil Servara, osim u tenisu pomaže i u učenju jezika.

„Pa Žil, moj trener mi pomaže sa tenisom i francuskim jezikom. Ponekad mi kaže neke reči koje ne znam, pomaže mi da napredujem u svemu, što budem bolje pričao francuski, biću bolji i u tenisu“, našalio se Medvedev.

BONUS VIDEO: Trening Đokovića i Kecmanovića u Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar