Kad igra Novak Đoković protiv Sonega
Foto: Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

Grčki teniser Stefanos Cicipas okrivio je odlaganja i pomeranja četvrtfinala Rima sa Novakom Đokovićem za svoj poraz u tom meču 6:4, 5:7 i 5:7.

PROČITAJTE JOŠ:

Grk je imao set i brejk prednosti (6:4, 2:1) u trenutku prekida, ali to nije bilo dovoljno, pa je prvi reket planete otišao dalje i igrao u polufinalu sa Lorencom Sonegom.

Oba puta je pobednik odlučen u tri seta. Cicipas je imao i dodatni razlog da bude nezadovoljan jer je pobedio u Monte Karlu i uzeo trofej, dok je u Barseloni umalo savladao Rafaela Nadala, koji je u nedelju trijumfovao u Rimu protiv Đokovića u tri seta.

„Teško je bilo izaći na kraj sa tim dva dana zaredom Posebno kad je trebalo da idem da spavam te noći. Bilo je previše adrenalina. Verovatno bi bilo drugačije da smo nastavili da igramo po kiši. Nije ni važno, situacija je sada takva, kakva je i ne može se promeniti“, rekao je Cicipas, a preneo Essentially sports.

Posle odigravanja nastavka meča sa Cicipasom, Đoković je istog dana morao da igra i polufinale sa Sonegom, tako da je praktično odigrao dva meča u subotu i oko četiri sata tenisa za dan, dan i po.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar