Foto: EPA/GERRY PENNY

Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića prokomentarisao je izgled Anet Bošormenji, verenice Martona Fučoviča.

Beker je oduveo bio poznat kao čovek koji voli lepe žene, a atraktivna Anet mu je privukla pažnju, pa je prešao granicu pristojnosti na televiziji.

PROČITAJTE JOŠ:

Inostrani mediji ga etiketiraju kao seksistu, a Džon Iverdejl, Bekerov kolega voditelj je zapravo promenio pravac sa dešavanja na terenu u četvrtfinalu Vimbldona između Đokovića i Fučoviča, na ona pored terena.

„Ako ste teniser, onda je uvek dobro imati partnerku koja se zove Anet“, rekao je Iverdejl, a Beker nije ostao bez odgovora.

„Stvarno kažu da su u Mađarskoj najlepše žene. To ne bih znao, ali vidim da je ona veoma lepa“, kazao je Beker za Bošormenji.

Usledile su brojne reakcije, a jedna od njih došla je i od Stefani Hilborn iz organizacije „Žene u sportu“, koja je rekla da je sve izrečeno na televiziji uživo ponižavajuće.

„Kad dvojica muškaraca ovako ležerno komentarišu žene, na stranu što to rade na televiziji uživo, onda to pokazuje koliko mi još imamo posla da radimo“, rekla je Hilborn.

Iverdejl je postao i meta kritika navijača koji su počeli da prozivaju i njegovu stručnost, ali i BBC što on uopšte ima posao.

Inače, Anet je postala poznata 2018. kroz jedan kulinarski šou u Mađarskoj, a već pet godina je u vezi sa Martonom. Fučovič ju je verio 2017. godine.

Da podsetimo, u tom meču je Fučovič poražen u tri seta, a Đoković će u polufinalu Vimbldona igrati protiv Denisa Šapovalova.

BONUS VIDEO: Đoković je sa terena ovako „počistio“ Fučoviča

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar