Foto: EPA/YOAN VALAT

Andre Agasi, legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića, našao se u krajnje bizarnoj situaciji nakon što je dobio pretnje smrću od rođene sestre.

Agasi se već neko vreme nalazi u izuzetno lošim odosima sa rođenom sestrom Ritom, a 60-godišnjakinja je svom osam godina mlađem bratu uputila niz pretnji.

PROČITAJTE JOŠ...

„Mrzim te je**no! Želim da te vidim mrtvog! Gorećeš u paklu, a ja ću se smejati dok ti budeš vrištao“, navodno je glasila poruka koju je Agasi dobio od sestre, a do kojih su došli novinari nemačkog lista Bild.

Povod za ovakvu poruku u trenutku kad se Agasi i supruga Štefi Graf pripremaju za proslavu obnove zaveta jeste Agasijev odnos sa njegovim sestrićem, Skajlerom.

Rita Agasi se 2019. godine odrekla svog sina. Agasi i Grafova su prvo pokušali da srede situaciju, a kada je pokušaj medijacije bio neuspešan, teniskerski superpar stavio se na Skajlerovu stranu, pa je tada 33-godišnji mladić u njima našao podršku tokom koje su mu pomogli da stane na noge, što je izazvalo Ritin revolt.

Nakon što je Agasi dobio pretnje, angažovao je privatno obezbeđenje kako bi proslava obnove zaveta zakazana za 22. oktobar prošla u najboljem roku.

BONUS VIDEO Tucak: Deki Savić – gospodin i grdosija s dečačkim osmehom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare