Foto: Nova.rs/Miodrag Dimitrijević

Ana Ivanović je nakon odgledanog finala Rolan Garosa pričala za srpske medije.

Grafika: Slađana Đermanović/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Najpre je sumirala utiske posle finala u kom je Iga Švjontek slavila protiv Koko Gof sa 6:1, 6:3.

„Koko je dosta mlada, još uvek ima šanse, ali joj je to prvo finale, pa je bila dosta nervozna. Iga je definitivno najdominantna u ženskom tenisu. Vuče me ponekad da igram, pogotovo kada sam gledala polufinale, atmosfera i sve… Bilo mi je emotivno kada se svirala himna ovde, setila sam se kada se ovde svirala naša himna.“

Objasnila je i da je ranije bila u Srbiji.

„Bila sam u Srbiji, imam još jedan interesantan projekat koji će izaći za par meseci, pa sam uzbuđena zbog toga, čućete više uskoro. Tenis pratim kad stignem, ali je kući TV uvek ugašen zbog dece, uglavnom smo s njima i uživamo“, završila je Ivanović.

Podsetimo, Ana je 2008. osvojila turnir u Parizu i tada je bila 12 nedelja na vrhu ATP liste. U karijeri je osvojila  15 WTA titula, a igrala je i finale Rolan Garosa 2007, kao i finale Australijan open 2008. godine.

Zanimljivo da mnogi nisu prepoznali Anu Ivanović, pa su nakon toga srpske medije pitali sa kim smo upravo pričali. Čak ni kada smo pomenuli njeno ime i prezime i dalje nisu znali ko je u pitanju. Ana je odvojila samo minut, iako je doduše napolju padala kiša.

Foto: Nova.rs/Miodrag Dimitrijević
Foto: Nova.rs/Miodrag Dimitrijević

BONUS VIDEO Barbara Šet o rivalstvu Đokovića i Nadala i značaju da Novak ostane prvi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar