Teniser, Rotenberg, Hurricane, Evrovizija, Srbija
Foto: Printscreen/Youtube/ATP Tour/EPA-EFE/Patrick van Emst

Ben Rotenberg, američki novinar i jedan od najžešćih kritičara Novaka Đokovića, iskazao je oduševljenje nastupom srpskih predstavnica, grupe "Hurricane".

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević izvele su veoma vatren nastup sa pesmom „Loko Loko“, a Rotenberg je izneo svoje viđenje nakon što su „Uraganke“ sišle sa scene.

PROČITAJTE JOŠ...

„Grupa „Hurricane“ iz Srbije izašla je kako je bilo i najavljeno: savršena oluja koja peva pri brzini od 120 kilometara na čas. Sve je ovo veoma divlje, u poređenju sa energičnim pesmama od prve večeri, ali bi trebalo lagano da dođu do finala“, napisao je on na svom Tviter nalogu.

Rotenberg je kod ljubitelja tenisa u Srbiji poznat kao Đokovićev kritičar, o čemu je govorio za portal Nova.rs:

„Pišem komplimente i pohvale kada to zasluži, a kada zasluži kritike – na to sam spreman. Ne vidim sebe kao nekog ko ne voli Đokovića, niti sam neko ko misli nešto negativno o njemu. Pitao sam ponekad fanove Đokovića na Tviteru za primere, a nikada nisam zaista dobio dobar odgovor zašto misle da ne volim Đokovića. Bilo je to zbunjujuće i frustrirajuće za mene, cela ta percepcija da čitav moj život gravitira ka tome da ne volim Đokovića. To ne odgovara onome što osećam“, rekao je Rotenberg u opširnom intervjuu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar