Đoković: Novak i novac dovode zvezde u Beograd

Podeli:

Srbija je opet teniski centar sveta, Beograd je naredne nedelje domaćin Serbia Opena zbog čega je gost našeg podcasta "Penâl" bio direktor turnira Đorđe Đoković.

Ove nedelje igrao se i čelendžer na terenima TC Novak na Dorćolu, a od 19. aprila kreće ono pravo.

PROČITAJTE JOŠ

Jedino što malo remeti planove je neočekivano vreme za ovo doba godine, ali je Đorđe Đoković uveren da će sve proteći kako treba i da će svi otići sa najlepšim utiscima iz srpske prestonice.

Otkrio je i koliko je bilo teško vratiti Beograd na svetsku tenisku mapu i posle skoro 10 godina dobiti organizaciju ATP turnira iz serije 250. Đoković ima najveće ambicije, pa smo pričali i šta je potrebno da se turnir nađe u seriji 500, i kako se najveće zvezde odluče da zaigraju u Beogradu.

Koliko sve to košta, koliko je ljudi u organizaciji, kakvi su dalji planovi – mnogo toga zanimljivog je ispričao. Naravno, pričali smo i o Novaku, i kako je on kao brat najboljeg tenisera sveta proživeo mnoge i lepe i teške trenutke u Noletovoj karijeri, ali i kako su kao porodica prilično emotivni.

O svemu tome sa Đorđem Đokovićem, direktorom Serbia Opena, razgovarao je zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar