Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Očekuje se "eksplozija" mladog slovačkog tenisera

Slovački trener Marjan Vajda ozvaničio je saradnju sa sunarodnikom Aleksom Molčanom, koji je trenutno 47. teniser sveta.

PROČITAJTE JOŠ:

Molčan je na svom Instagram profilu okačio fotografije sa konferencije na kojo su se našli on i Vajda, a u opisu je imao posenu poruku.

„Želim da podelim sa vama radosnu vest koja se dogodila u mom teniskom životu. Moj tim se širi! Sa novim teniskim trenerom Marjanom Vajdom koji se pridružuje Karolu beku i Davidu Olašu, ovo proširenje dolazi sa sopstvenim izazovima. Veoma sam zadovoljan što je prihvatio moju ponudu i pobrinuće se za moju tenisku spremnost uz Karola Beka u narednom periodu. Za mene je to veliki korak napred i već se radujem svakom treningu. Verujem da će ova saradnja iči u skladu sa najboljim idejama i da ću moći da vam donesem još više uzbuđenja mojom igrom“, napisao je Molčan i dodao:

„Ovo sve ne bi bilo moguće bez velike pomoći mog kolege prijatelja Toma Kostelam koji je bio prisutan na svim sastancima u moje ime. Veliko hvala Slovačkom teniskom saveta. Vi me podržavate već dugi niz godina i zaista sam vam zahvalan na tome“.

Molčan trenutno ima 24 godine, a još uvek nije osvojio nijednu ATP titulu.

BONUS VIDEO Novak u raspravi sa sudijom, publika mu zviždala

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar