Foto: Robin Alam/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Trenutak koji je u trenu obišao planetu.

Program uživo neretko donese krajnje nepredviđene situacije, a ako u miks dodate i štence koji se tek navikavaju na spoljašnji svet, stvari neretko umeju da se otmu kontroli, i to na krajnje urnebesan način.

PROČITAJTE JOŠ...

To je najbolje na svojoj koži osetio Danijel Džeremaja, novinar televizije NFL Network, i to tokom jednog od najvažnijih dana u godini kada je u pitanju američki fudbal.

Naime, ovaj novinar koji je zadužen za dešavanja u Los Anđeles Čardžersima doživeo je gaf tokom „druženja“ sa štencem po imenu Patrik tokom predstavljanja ovih malih kuca u segmentu posvećenom borbi za prava životinja, a mali, žuti hvatač sa „Feč univerziteta“ okarakterisan je kao neko ko „sjajno prati loptu“, „izuzetno lojalan“, ali i kao neko kome „nedostaje fokus povremeno“.

Da li je poslednja rečenica iznervirala psića pa je na ovaj način želeo da stavi do znanja svima šta misli o svojim ocenama, ili je prosto dopustio da ga savlada trema, tek – Patrik se „olakšao“ u trenutku dok ga je držao Džeremaja.

„Ceh“ je platila košulja – i to bela – a kompletan „incident“ sa trećeg dana NFL drafta možete da pogledate na snimcima i fotografijama ispod:

BONUS VIDEO Tom Brejdi se penzionisao