Foto: Rts/Screenshoot

Srpski tandem u streljaštvu Zporana Arunović i Damir Mikec doneo je Srbiji prvu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Foto: Nova.rs

Oni su sjajnim nastupom u kvalifikacijama obezbedili meč za zlato u utorak od 9.30 i samim tim doneli Srbiji minimum srebro.

Nisu krili zadovoljstvo nakon sjajnog nastupa.

PROČITAJTE JOŠ

„27 minuta, srce bije, guzovi se tresu. Noge se tresu, sve se trese, ali naučiš na treninzima da pucaš i uz to. Nekad uspeš malo bolje, nekada uspeš malo lošije i to je to“, rekla je u prvoj izjavi Zorana Arunović posle plasmana u finale.

Mikec je istakao da je medalja u pravim rukama.

“Soccerbet iz Pariza”

„Moj lošiji početak, to su trencui koji su veoma teški. Čovek nekako smogne snage kada ima jasan cilj ispred sebe. Do kraja smo odradili šampionski i sija se medalja. Uopošte ne moramo da budemo skormni i ova medalja ide u prave ruke“, rekao je Mikec kada ga je Arunovičć prekinula.

„Ja imam olimpijsku medalju, jeeee“ počela je da slavi Arunović koja je konačno u svojoj prebogatoj karijeri došla do odličja.

Mikec je izneo očekivanja i za finale.

„Sada idemo protiv sarih znanaca, čak se jedna preziva Dikec. Želimo više, želimo još, nije još euforija. Ja još nisma sveestan, ostaviću sve za sutra. Iskoristićemo svo svoje isklustvo, za ovo smo vežbali i pod teškim uslovima smo osvajali ta finala i pobeđivali i najjače protivnike“, rekao je Mikec.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar