Tuča UFC
Foto: Screenshot Twitter TheCorpseBride

Ovakav opšti haos, pravi uragan pesnica, udaraca i bacanja se retko kada vidi.

Dejna Vajt odlučio je da prekine konferenciju za medije pred UFC 279 nakon što je iza kulisa usred razgovora došlo do masovne tuče.

PROČITAJTE JOŠ

Predsednik UFC je izašao pred novinare i poručio da mora da prekine konferenciju za medije jer je bezbednost svih prisutnih ugrožena.

Kevin Holand i Kamzat Čilajev su započeli masovnu tuču nakon što su se videli u „bekstejdžu“. Obojica će nastupiti za vikend, ali su već neko vreme u sukobu i ne mogu da smisle jedan drugog. Prvo su se verbalno vređali, a onda je došlo eskalacije i opšte tuče.

Kada se pojavio Nejt Dijaz sa svojim timom počele su da lete flaše, bilo je mnogo uvreda, a tek su ogromne snage obezbeđenja uspele da spreče sukob.

„Potpuno ludilo, ne znam uopćšte kako da to opišem. Ovaj posao radim 22 godine i nikad nisam doživeo nešto slično. Haos, stvarno ne znam što da kažem. Uspeli smo to da zaustavimo, ali nismo odradili dobar posao da bismo to srpečili. Ne znam“, rekao je Dejna Vajt novinarima nakon incidenta.

Zatim je pojasnio deo problema.

„Nejt Dijaz je došao s ekipom od 57 ljudi. Čimajev je došao s 30 ljudi, a tamo je bilo još ljudi. Bio je haos. Ne morate da budete naučnik da biste shvatili kako je ta konferencija mogla da se završi. Na borbi ćemo imati strašno puno osiguranja. Ovo se više nikad neće ponoviti.“

BONUS VIDEO Vaso Bakočević uoči meča: Jedini sam MMA borca koji je plav pre meča

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar