Foto: Tanjug/AP Photo/John Locher

Trevis Kelsi, 35-godišnja zvezda NFL šampionata, jedan od najboljih tajt-endova u istoriji lige i uz Patrika Mahomsa najzaslužniji čovek za meteorski uspon Kanzas Siti Čifsa, našao se na udaru navijača, ali i fanova američke pevačice zbog poteza tokom 58. Superboula.

NIje sve išlo kako su Čifsi želeli pa je tokom prvog poluvremena meča protiv San Francisko Fortinajnersa, u momentu kada je ekipa iz Zaliva stigla do 10:0, došlo do ozbiljnog skandala.

PROČITAJTE JOŠ...

Kelsi je nakon jedne izgubljene lopte Ajzee Pačeka pred end-zonom Fortinajnersa u naletu besa dotrčao do trenera Endija Rida, povukao ga i uneo m use u facu.

I sam Rid je bio iznenađen takvim potezom svog igrača, ali se situacija ubrzo stišala, a i sam Rid je pokušao da stvari primiri rečima da ga je „Kelsi učinio mladim ponovo“.

„Testirao je u kakvom mi je stanju kuk. Uhvatio me je van balansa, inače bih mu vratio“, rekao je Rid uz osmeh.

Iako je i sam Kelsi istako da „zaslužuje da ga neko udari“ i da je „preterao“, te da „ne želi da igra za bilo koga drugo sem za Rida“, to nije nateralo brojne fanove pre svega Kelsijeve devojke Tejlor Svift da joj poruče da bi trebalo da raskine sa njim.

Naime, mnogi gledaoci Superboula su ovaj meč zapravo ispratili jer je i Sviftova bila na utakmici, a kako su Kelsijev izliv besa i nemoći zabeležile kamere, svoj sud o tome dali su i brojni fanovi čuvene pevačice:

„Tejlor bi trebalo da raskine sa njim kako bi sačuvala svoju reputaciju. Prestanite da krivite NFL, krivite novinare… Pogledajte ovog ludaka“, naveo je jedan fan, dok je drugi dodao:

„Nemate pravo da se majmunišete na ovaj način samo zbog toga što ste frustrirani. Tejlor, moja dušo, moja golubice, moje jagnje, ovo je velika crvena zastava.“

A treći fan je bio direktan:

„Hej, sviftiji, govorim u ime većine fanova kad kažem da Tejlor mora da ostavi ovog čoveka, napao je nekoga bez razloga“.

A ko je zapravo Trevis Kelsi na kog se obrušila čitava armija fanova Tejlor Svift?

Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Rođen u Ohaju 1989. godine, Kelsi je kao tinejdžer u Klivlend Hajtsu pokazao ogroman potencijal za sport, a pored američkog fudbala igrao je košarku i bejzbol. Ipak, sport sa elipsastom loptom doneo mu je šansu da ode na univerzitet Sinsinati, gde je nastupao za bratom Džejsonom, inače centrom (bivšim, po svemu sudeći) Filadelfija Iglsa i kandidatom za nagradu najseksi muškarc na svetu, Džejsonom.

U NFL je ušao 2013. godine kao pik treće runde na draftu, ukupno 63, i to od strane Čifsa, sa kojima je tri put bio šampion, devet puta je biran n Pro boul meč, pandan NBA Ol-staru, četiri puta je bio deo najboljih 11 igrača lige, do je izabran i za člana u idealnoj postavi NFL šampionata za drugu deceniju 21. veka.

Trenutno je rekorder po broju hvatanja u plej-ofu (165), dok je među tajt-endovima najbolji po broju zastopnih sezon sa preko 1,000 uhvaćenih jardi (sedam), broju sezona sa preko 1,000 jardi (sedam), uhvaćenih jardi u sezoni (1,416), uhvaćenih jardi u plej-ofu (1,903), sezonama sa preko 100 hvatanja (tri), najmanje utakmica do 10,000 uhvaćenih jardi (140), utakmica sa 100 jardi (37), uhvačenih tačdaunova u plej-ofu (19)…

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar