Tejlor Svift se, očekivano, našla u centru pažnje po završetku Superboula, pogotovo nakon što su Kanzas Siti Čifsi njenog dečka Trevisa Kelsija savladali San Francisko Fortinajnerse sa 25:22 i tako po četvrti put u istoriji, a drugi uzastopno osvojili Superboul.

Meč u Las Vegasu otišao je u produžetak kada je ulogu heroja preuzeo Patrik Mahoms i poveo Čifse ka trijumfu.

Nakon što je uposlio Trevisa i primakao ekipu na pet jardi od endzone usledila je akcija za tačdaun i pobedu par sekundi pre kraja.

PROČITAJTE JOŠ...

Kada je lopta prešla zamišljenu gol-crtu u rukama Mekolija Hardmana a Čifsi i zvanično odbranili naslov osvojen prošle sezone protiv Filadelfija Iglsa, u loži u kojoj se Tejlor nalazila nastala je opšta ludnica.

Sviftova, koja je meč gledala u društvu glumice Blejk Lavli, inače supruge Rajana Rejnoldsa, počela je da skače od radosti nakon završetka meča.

Potom je sišla na teren, gde je sačekala svog momka, strpljivo čekajući dok je zagrlio mamu Donu, dopustivši joj da mu prva čestita:

A onda je usledio poljubac koji su svi njeni obožavaoci čekali:

Iako je bilo priče da bi moglo da se dogodi, na kraju ipak nije bilo veridbe na terenu – ali je uprkos tome ostala veoma simpatična fotografija koja će gotovo sigurno razgaliti srca navijača Čifsa i Kelsija, ali i obožavalaca Tejlor Svift.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar