FOTO: VK NOVI BEOGRAD/ Đorđe Kostić

Sjajan meč.

Vaterpolisti Novog Beograda i Juga iz Dubrovnika odigralu su nerešeno, 12:12 (4:5, 3:1, 3:2, 2:4) u okviru 3. kola B grupe Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ...

Novi Beograd je krenuo sjajno, poveli su sa 4:2, ali je Jug odgovorio serijom od tri vezana gola za preokret nakon prve deonice, 5:4.

Od tog trenutka Novi Beograd je preuzeo konce igre u svoje ruke, pa su polako gradili prednost koja je sredinom treće deonice išla čak do 10:6.

Ipak, gosti iz Dubrovnika su odgovorili serijom 5-1, stigli do 11:11, potom golom iz kontre i do preokreta (12:11), da bi Nikola Jakšić pogotkom na 36 sekundi pre kraja doneo bod svom timu.

Maro Joković je u poslednjem napadu Dubrovčana pogodio prečku, da bi u poslednjoj sekundi šansu imao i Novi Beograd, ali je šut Angelosa Vlahopulosa kranjim naporom zaustavio golman Toni Popadić.

Najefikasniji u Novom Beogradu bili su Nikola Jakšić i Radomir Drašović sa po tri gola, dok su kod gostiju po dva gola postigli Loren Fatović, Maro Joković, Matias Biljaka, Goran Grurević i Marko Zuvela.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO Tucak: Srbija ima pet top klubova, Hrvatska dva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar