Mihael Šumaher, Korina supruga
Foto: ROLAND WEIHRAUCH EPA/A3512 ROLAND WEIHRAUCH

Mihael Šumaher je jedan od najvoljenijih sportskih ikona svih vremena, pa i ne čudi što navijači sa nestrpljenjem čekaju da vide dokumentarac koji bi mogao da pruži uvid u mnoge do sada nepoznate detalje o sedmostrukom šampionu Formule 1.

PROČITAJTE JOŠ

Dokumentarni film će ove srede konačno ugledati svetlost dana nakon više od godinu dana odlaganja zbog pandemije koronavirusa. Očekuje se da se u filmu očekivano jednostavnog naziva „Šumaher“ pojavi većina članova njegove porodice, a navijači se nadaju da će po prvi put nakon osam godina moći da vide u kakvom je stanju legendarni vozač.

Šumaher je 29. decembra 2013. godine doživeo tešku nesreću na skijanju u Alpima. Od posledica tog pada se nikada nije u potpunosti oporavio, mada nije poznato kakvoj je tačno zdravstvenog stanja jer nikada nije viđen u javnosti od tog trenutka.

O njemu su bile objavljivane samo pojedinačne informacije, a porodica je tražila od svih posetilaca da ne iznose detalje zdravstvenog stanja Mihaela.

Mnogo je postavljenih pitanja, a odgovori daju tek deliće čitave slagalice. Francuski portal „Gala“ je već pogledao dokumentarac i novinari su otkrili šta je u ovom filmu rekla supruga Korina o suprugu. Još jednom je pokazala koliko je zapravo jaka.

„Nikad nisam krivila Boga za to što se dogodilo. To je bila nesreća, moglo se dogoditi svakome. Dogodilo se nama i to je najgora stvar koja nam se mogla dogoditi. Užasno je stalno se pitati: zašto se to događa Mihaelu, zašto nama, zašto ovako? Ali ipak, događa se i drugim ljudima…“

Poznato je da je Korina preuzela brigu o porodici, ali i o zdravlju supruga koji je često morao da boravi u bolnicama, a nega mu je neophodna 24 sata dnevno.

„Svima nedostaje Mihael, ali on je tu. Drugačiji je, ali je tu. I mislim da nam to daje snagu. Što god da se dogodi, učinit ću sve što mogu… Život ide dalje. Mihael nas je uvek štitio i sad mi štitimo Mihaela.“

Posebno je dirnut njenim odnosom prema Mihaelu legendarni Žan Tod, koji najmanje dva puta mesečno poseti porodicu.

„Ona je predivna žena koja vodi porodicu. Nije ovo očekivala, dogodilo se iznenada i nije imala izbora. Ali dobro se nosi sa svime, verujem joj i ona veruje meni.“

BONUS VIDEO Rakočević o zlatu u Istanbulu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare