Mihael Šumaher i Ralf
Foto: Gero Breloer / DPA / Profimedia

Prošlo je gotovo 11 godina od kada je Mihael Šumaher poslednji put slikan u javnosti. Nakon nešto više od 10 godina se, navodno, pojavio u javnosti, ali taj trenutak nije fotografisan. Sada sledi novo iznenađenje.

Sedmostruki šampion Formule 1 se navodno pojavio u javnosti na venčanju ćerke Đine kada je gostima bilo naređeno da predaju mobilne telefone.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, usledilo je i novo iznenađenje u porodici, pa je i sin Mik odlučio da je pravi trenutak da stane na „ludi kamen“.

On je zaprosio nekadašnju misicu i manekenku Lailu Hasanović koja je poreklom iz Srebrenice. Ova devojka je jedna od retkih van porodice koja je imala dozvolu da vidi Mihaela posle nesreće.

Sama svadba još uvek nije organizovana, a očekuje se da bude tajnovita kao i prethodna.

Svadba ćerke Đine

Kako je preneo nemački „Bild“, postoji mogućnost da je Šumaher bio na svadbi svoje ćerke, Đine.

Đina Šumaher, ćerka legendarnog Mihaela, udala se u subotu na Majorci za dugogodišnjeg partnera Iaina Bethkea.

Ceremonija je održana na jednom španskom ostrvu u luksuznoj porodičnoj vili, čija se vrednost procenjuje na više od 30 miliona evra, a koju su Šumaherovi kupili od Florentina Peresa, predsednika fudbalskog kluba Real Madrid, kako prenosi „Dejli mejl“.

Na venčanju je bio i njen stric i mlađi brat legendarnog vozača Formule 1 Ralf Šumaher.

U organizaciju venčanja bile su uključene različite kompanije, a svi su morali da odlože mobilne telefone pre ulaska na imanje kako ne bi fotografisali privatne sobe i prostorije porodice.

„Da li je Šumi zaista bio prisutan na venčanju u subotu? Moguće je. Čak i vrlo moguće. Međutim, nije bio u bašti, gde su bili ostali gosti, od kojih neki, bez sumnje, ne pripadaju najužem porodičnom krugu poverenje“. navodi „Bild“.

BONUS VIDEO Hamilton se vraća ispred Leklera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar