Srbija vs Hrvatska vaterpolo Foto:Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Obradovali su Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu vaterpolisti i košarkaši, pošto su u rodnu zemlju vratili po dve medalje. A, čini se da su jedni drugima bili i velika podrška u Olimpijskom selu.

O tome je pričao i kapiten „delfina“, Nikola Jakšić, u podkastu „Alesto“ i zaista je još jednom oduševio naciju.

Pre nego što je Srbija slavila protiv Amerike u polufinalu, „orlovi“ su izgubili upravo od „drim tima“ takođe u polufinalu, ali jedno veče ranije.

PROČITAJTE JOŠ

„Najviše nas je iznerviralo kad smo izgubili od Amerike u košarci, rekli smo – sutra ćemo da ih razvalimo, neće im pomoći ni Bog otac, samo zbog onoga što je bilo i kako smo izgubili, jer smo se jako iznervirali“, rekao je Nikola Jakšić u „Alesto“ podkastu.

Dodao je kapiten da su sudije i tu usporavale srpski tim, baš kao i u košarci, ali vaterpolistima SAD nije bilo spasa.

„U toj utakmici je na početku bio odnos isključenja 8-1 za Ameriku, bilo je nešto katastrofa, a završilo se na kraju 18-8. Nismo imali suđenje ni kad smo bili na vrhuncu, ni kad smo bili ‘dole’, to neću da komentarišem, to vide i ljudi van bazena. Nije da nas ne vole samo u vaterpolu, već i u ostalim sportovima, videli ste u košarci, u polufinalu, da li je to rvanje, veslanje… Možda sam ja tu previše subjektivan jer sam to osetio previše puta na svojoj koži“, dodao je Jakšić.

BONUS VIDEO Kafana Crvena zvezda u Parizu: Novak je tu, nema više Putina i Karađorđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar