Foto: Shutterstock

Fitnes zajednica Srbije organizuje u petak u 11.55 na platou ispred Skupštine Srbije otvoreni trening, zapravo protest zbog zatvaranja fitnes klubova.

PROČITAJTE JOŠ

„Podržavajući napore Vlade Srbije da restriktivnim merama suzbiju širenje pandemije izazvane korona virusom, želimo da ukažemo na težak položaj fitnes klubova i teretana. Tim povodom Fitnes zajednica Srbije poziva sve zaposlene u raznim granama fitnes industrije kao i ljubitelje fitnes treninga da u petak (19. marta) ‘u pet do dvanaest’ (11.55) dođu na plato Skupštine Srbije, da treniramo na otvorenom, vodimo računa o zdravlju i podržimo inicijativu #ReciDAzdravlju“, poručuju iz Fitnes zajednice Srbije.

Oni dodaju da se zatvaranjem fitnes klubova oni izjednačavaju sa organizatorima korona žurki.

„Ovom inicijativom želimo da ukažemo nadležnima da zatvaranjem fitnes klubova, ruše prvu liniju odbrane zdravstvenog sistema i dovode fitnes u istu ravan sa organizatorima žurki i svim ostalima koji ne poštuju propisane mere. Inicijativu podržavaju fitnes klubovi i teretane širom Srbije kao i distributera fitnes opreme, koji će tog dana doneti sprave i rekvizite dostupne za trening svima koji žele da treniraju, kako bi se fizička aktivnost promovisala u pravom smislu te reči. Vidimo se na treningu!“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare