Foto: Promo

Igrači koji su nedavno izašli iz Gaimin Gladiators pokušavaju da skupe potrebne finansije za put u Evropu na Rio RMR turnir.

Gotove su kvalifikacije za američki Rio RMR turnir, a po podeli slotova, Evropa i CIS imaju ukupno 16, Azija i Okeanija dva, a Severna i Južna Amerika šest mesta na Majoru i jedna ekipa dobija Legends slot, dok će ostali timovi biti Challengers (2), te Contenders (3).

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od samo četiri tima iz Severne Amerike koji se kvalifikovao za RMR u Švedsku je Squirtle Squad (ex-Gaimin Gladiators). Ekipa koja je krajem prošlog meseca ostala bez organizacije i dalje želi da se kvalifikuje za mesto na Majoru.

Plan je bootcamp od pet dana pre događaja u Nemačkoj da bi se prilagodili evropskoj vremenskoj zoni i vežba protiv boljih timova pre velikog takmičenja koja ih može odvesti na Major.

Kory “SEMPHIS” Friesen i igrači Danny “cxzi” Strzelczyk i Dominick “JazzPimp” Dimpfel su najavili i nagrade za najveće donatore kao što su demo review, igranje sa igračima i slušanje TeamSpeaka. Do sada je sakupljeno oko 25% potrebnih finansija.

I ovog puta su dominirali južnoamerički timovi, pa su se na kvalifikacijama za Severnu Ameriku već kvalifikovale ekipe kao što su “Team One” iz Brazila, ali i debitanti meksičko-peruansko-kolumbijska ekipa “Infinity”.

BONUS VIDEO Ruski Muzej starih igrica – povratak u analogno doba

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar