Foto: Kevin Domas / Panoramic / Profimedia

Selektor otvoren.

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona izjavio je posle poraza od Norveške da njegova ekipa „nije imala pravi stav“ i da nije bila „dovoljno fokusirana“.

PROČITAJTE JOŠ...

„Nismo imali pravi stav danas, nismo bili dovoljno fokusirani. Ovo je bio potpuno drugačiji meč u odnosu na Novi Sad. Previše je emocija bilo u četvrtak, pripremao sam momke na potuno drugačiji meč danas, ali smo nažalost odigrali verovatno i najlošiji meč od kako sam preuzeo ekipu. Osim debitantskog nastupa Nikole Zečevića, gotovo da nema pozitivnih elemenata na koje bih se osvrnuo“, rekao je Đerona, a preneo Rukometni savez Srbije.

U meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, muška rukometna reprezentacija Srbije poražena je u Bergenu od domaće ekipe Norveške rezultatom 25:35 (12:17).

„Pokušaćemo da analiziramo ovaj meč i izvučemo pouke za naredne utakmice u kvalifikacijama. Za pet nedelja ćemo ponovo biti na okupu i nadam se da ćemo na na utakmicama sa Finskom i Slovačkom obezbediti kartu za Evropsko prvenstvo“, dodao je Đerona.

Srbija je sa šest bodova sa Norveškom na deobi prvog mesta grupe 2, a u sledećem kolu će gostovati Finskoj.

BONUS VIDEO Velika bruka rukometašica Crne Gore