Porodica Santareli bi ove subote mogla da se vrati kući sa dve različite medalje sa Svetskog prvenstva.

Danijele Santareli predvodi odbojkašice Srbije u finalu protiv Brazila (20.00, Sport klub 1 HD), dok će od 16.00 sa posebnom pažnjom gledati meč Italije i Sjedinjenih Američkih Država za bronzu.

Na tom susretu će nastupiti njegova supruga Monika di Đenaro, a njihov poljubac je svojevremeno šokirao sve. Ipak, kada se saznala istina svima je ova scena bila simpatična.

Odbojkašice Srbije su ostvarile veliki uspeh u Ligi nacija u Ankari gde su na završnom turniru osvojile bronzanu medalju pobedom nad Turskom od 3:0. Srbija je čitavo takmičenje igrala bez dve najbolje odbojkašice Tijane Bošković i Maje Ognjenović, ali su na scenu stupila neka nova imena, a ostvarena je i pobeda protiv olimpijskog šampiona SAD-a.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo je bio i debi novog selektora Danijela Santarelija na velikim takmičenjima, a upravo je Italijan bio u centru pažnje na kraju turnira.

Naime, nakon velikog finala u kojem je Itlaija ubedljivo savladala Brazil sa 3:0 i došla do zlata njemu je u zagrlja pala jedna od odbojkašica novog šampiona.

Monika di Đenaro inače supruga srpskog selektora potrčala je da sa njim proslavi veliki uspeh, a posle dugog zagrlaja je usledio i poljubac što je zbunilo mnoge koji nisu upoznati sa njihovim odnosom.

Njih dvoje inače sarađuju i na klupskom nivou, a već pet godina su u braku.

Danijele je već godinama trener Moniki, koja je bitan šraf Koneljana, jednog od najboljih svetskih timova.

„Kada je 2013. godine Monika imala dve, tri ponude, preporučio sam joj Koneljano koji je bio novajlija u ligi. Mlad i ambiciozan klub, ali uspešan, imao je neki šarm. ja nisam imao dilemu“, pričao je godinama kasnije Danijele koji se u to vreme nije oprobao ni kao prvi trener neke ekipe, a kamoli Koneljana.“

Santareli je sa Koneljanom osvojio četiri titule prvaka Italije, tri Kupa i jednu Ligu šampiona.

BONUS VIDEO Top 10 najlepših odbojkašica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar