Binoto Ferari
Foto: EPA-EFE/Zoltan Balogh

Ferari je počeo sezonu znatno lošije nego što se očekivalo, a tim povodom u javnosti su se pojavile brojne teorije na koje je odgovorio šef Ferarijevog tima Matija Binoto.

„Imam poverenje u ljude koji rade u sportskom sektoru, započeli smo dug proces koji bi trebalo da dovede do pobedničkog ciklusa. Biće potrebno vreme, ali cela kompanija razume i podržava ovu viziju. Zbog toga mi je smešno da čitam priče koje se pojavljuju jer otkazi ne mogu da učine bolid bržim“, naglasio je Binoto.

PROČITAJTE JOŠ

Ferari posle tri trke ima 27 poena od kojih je Leklerk osvojio 18, a Fetel devet.

„Posle tri trke je jasno da smo u gorem stanju nego što smo očekivali i moramo da reagujemo bez odugovlačenja. Ceo projekat je reevikdiran, uz uzimanje u obzir ograničenja zbog pravila. Jasno mi je da ne postoji magični štapić u Formuli 1, ali moramo da promenimo brzinu da bismo preokrenuli situaciju, kako kratkoročno, tako i dugoročno. Možda će biti potrebno da razmotrimo našu organizaciju i unapredimo i ojačamo metode gde je potreba najveća. Ali, prvenstveno kao tim moramo da razumemo dinamiku koja je dovela do ove situacije“, istakao je Binoto.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar