Batez
Foto: Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, legendarni odbojkaš Vladimir Batez posetio je Sečanj, gde je zajedno sa predsednikom Opštine tog mesta Predragom Rađenovićem obišao srednju školu Vuk Karadžić, u okviru koje je izgrađena teretana na otvorenom.

Radovi su finansirani iz sredstava Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Opštine Sečanj.

PROČITAJTE JOŠ

Batez je istakao da je cilj Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu da kroz konkurse i u narednom periodu pomaže školama za adaptaciju, saniranje i opremanje sportskih objekata širom Vojvodine.

„Ovo je jedan novi sadržaj, vežbanje na otvorenom, pre svega za sportiste ali i za sve one koji vole zdrav život i fizičku aktivnost, tako da smo sa relativno malo sredstava dobili stvarno jednu lepu teretanu na otvorenom. Vrednost projekta koji je odobren je 882 hiljade dinara“, istakao je Vladimir Batez.

Teretana na otvorenom nakon nastave biće na raspolaganju i ostalim stanovnicima Sečnja, gde sport oduvek važi za bitan segment života.

Prilikom posete srednjoj školi Vuk Karadžić u Sečnju sekretar Batez je uručio na poklon lopte i sportsku opremu za školu.

Batez
Foto: Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar