Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Fudbalski klub Voždovac saopštio je da će dosadašnji igrač tog kluba Marko Putinčanin karijeru nastaviti u Uzbekistanu, u ekipi Navbahora iz Namangana, dok je Marko Živković novi fudbaler Partizana. Fudbaleri su se ovog petka oprostili od dresa "zmajeva".

„Svaki moj boravak, svaki provedeni dan na ‘krovu’, predstavljao je čisto zadovoljstvo. U sportskom smislu, imao sam maksimalnu mogućnost napredovanja uz ljude koji su posvećeni i prepoznati u svojoj struci. S druge strane, ovaj klub ima grupu kvalitetnih ljudi čiji je zajednički cilj isti – da Voždovac bude u samom vrhu Superlige“, rekao je Putinčanin, prenosi klub.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je naveo Voždovac, sjajne partije beka „zmajeva“ nisu ostale nezapažene, pa je klub iz Humske iskoristio prvu priliku da u svoje redove vrati Marka Živkovića.

Živković je za ekipu Voždovca u prvom delu sezone pored tri asistencije i odlične igre u odbrani, postigao i dva pogotka.

„Period u Voždovcu pamtiću samo po lepim stvarima. Stekao sam mnogo prijatelja, a na stadion sam uvek dolazio i sa njega odlazio sa osmehom na licu. Zahvalan sam svim ljudima u klubu, ali najviše svojim saigračima koji su zaslužni za moj učinak“, rekao je Živković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar