Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da prodaje dnevnih karata za petu utakmicu finalne serije ABA lige neće biti.

Distribucija karata biće organizovana u nedelju od 13 časova u prostorijama kluba u hali „Aleksandar Nikolić“ i vršiće se za prijatelje kluba, kao i za vlasnike sezonskih karata.

Crveno-beli podsećaju da u skladu sa propozicijama u finalu nema gostujućih navijača.

PROČITAJTE JOŠ

Meč je na programu u ponedeljak od 20 časova u „Pioniru“.

„KK Crvena zvezda podseća da je za ovu utakmicu nakon kazne ABA lige, kapacitet dvorane umanjen. Zbog celokupne situacije, klub apeluje na sve koji se u ponedeljak budu našli u hali ‘Aleksandar Nikolić’ da ne nose na utakmicu u ponedeljak bilo kakve kovanice, upaljače, priveske, i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren“, piše na klupskom sajtu.

Iz Zvezde apeluju na sve da dođu ranije u halu (kapije će biti otvorene tri sata ranije) kako bi se izbegla bilo kakva gužva zbog izuzetno detaljnih pretresa.

Takođe, u hali neće biti prodaje pića i hrane pre i tokom pete utakmice finala.

Tehnički detalji u vezi sa zatvorenim sektorima u hali: Vlasnici plave lože desno će biti smešteni u sektor plava loža levo, vlasnici VIP lože desno biće smešteni u sektor VIP loža levo.

„Ovim putem apelujemo na sve zvezdaše da u ponedeljak navijamo za naš tim i klub. Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen. U ponedeljak budimo svi kao jedan – navijajmo za Crvenu zvezdu i odbranimo domaći teren“, navodi se na sajtu regionalnog šampiona.

BONUS VIDEO Trese se Pionir od zvižduka igračima Zvezde na ulasku na zagrevanje

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare