Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Isplivao novi snimak nakon četvrtog meča finalne serije

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 112:84, čime su uspeli da izbore majstoricu u finalu ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ:

Za razliku od trećeg meča, četvrti je protekao bez većih incidenata, a jedina nemila scena viđena je pred kraj utakmice kada je Uroš Trifunović pogodio trojku, a potom isprovocirao klupu Zvezde i trenera Dejana Radonjića.

Mladi košarkaš je zaradio isključenje, te je platio danak mladosti i neiskustvu. Nakon meča trener crno-belih Željko Obradović poslao je Trifunovića i kapitena Radeta Zagorca da pronađu Radonjića i da mu se izvine.

U trenutku kada su prilazili Radonjiću na hodniku, on se okrenuo i nakon „Dejo, Dejo, samo sekund“ odgovorio sa „Posle konferencije“.

Video možete pogledati ispod teksta.

Radonjić nije bio oduševljen potezom Trifunovića sa utakmice, o čemu je govorio i na konferenciji.

„Pozvao bih naše navijače da nas bodre, da nam u ponedeljak pomognu protiv večitog rivala. Da budu glasni, budu korektni… Imamo situaciju kako se protivnički igrač ponašao prema nama. Od naših igrača niko nije pokazao bilo kakvo nepoštovanje. Veoma loše se osećam. Želim da navijanje bude korektno, što znam da neće biti lako.

Prišao je Željko na terenu, uputio izvinjenje, ali… Opet kažem, moj osećaj je veoma loš, i što me boli je to što nijednim gestom nismo uradili bilo šta loše prema protivniku. Šta smo uradili da ovako nešto zaslužimo, na 25 razlike? Da je bilo gusto, tenzija, mogao bih da razumem… O čemu se radi?“, zapitao se Radonjić.

Peti, odlučujući meč finalne serije igra se u ponedeljak, 6. juna od 20 sati, a domaćin je Zvezda.

BONUS VIDEO Ovacije navijača Partizana za Željka Obradovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram