Foto: StarSport

Košarkaški savez Srbije objavio je da će završnica Kupa Radivoja Koraća biti igrana u Novom Sadu, od 11. do 14. februara.

Utakmice će se igrati u maloj i velikoj dvorani SPENS. Četvrtfinala će se igrati u četvrtak 11. februara, dan kasnije je slobodan, da bi se takmičenje nastavilo polufinalima 13.

PROČITAJTE JOŠ:

Finale je zakazano za nedelju 14. februar. Osam ekipa će biti u Novom Sadu i boriti se za trofej „Žućkove levice“, od čega pet iz ABA lige.

To su Crvena zvezda, Partizan, Mega, Borac, FMP i Borac iz Čačka. Preostali klubovi dolaze iz finala drugog stepena Kupa KSS, Vojvodina i kragujevački Radnički, a tu je i prvoplasirana ekipa Košarkaške lige Srbije do sada – Mladost iz Zemuna.

Košarkaški savez je naveo i da na turniru Kupa neće biti publike, a da zbog koronavirusa, neće biti organizovan ni Beobasket Mini kup za pionire.

Da podsetimo, poslednjih šest izdanja Kupa Radivoja Koraća igrano je u niškoj hali „Čair“, dok je poslednji Kup igran u Novom Sadu bio još 2004. godine.

Aktuelni osvajač trofeja „Žućkove levice“ je ekipa Partizana koja je lani u finalu pobedila Crvenu zvezdu 85:84, posle velikog preokreta od – 6 do trijumfa u poslednjih 30 sekundi meča.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar