Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća rezultatom 85:68, da njegovi igrači nisu bili na nivou kakav je očekivao, ali i da se nada da će poraz u finalu Kupa biti dodatno iskustvo za tim.

„Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Otprilike je bilo ono što sam ja najavio, a to je da je Crvena zvezda iskusna ekipa i da će znati kako da igra ovo finale. Moji igrači su izgoreli i nismo bili čak ni na nivou koji sam ja očekivao“, rekao je Obradović na konferenciji za medije.

PROČITAJTE JOŠ

On je naglasio da se nada da će ekipa iz ovoga učiti.

„Nadam se da će nam ovo iskustvo pomoći, u svakom pogledu. I u pripremi utakmice, i u klubu i timu, i meni kao treneru, igračima. Na svim nivoima moramo da razmislimo zbog čega smo izlgedali ovako kako smo izgledali. Želim da uputim najveću moguću zahvalnost našim navijačima koji su bili fantastični, koji su i pored ovakovg poraza bili uz tim, i pokazali još jednom zbog čeka su najbolji navijači na svetu.

Trener crno-belih ocenio je da je slika na treningu bila drugačija u ponedeljak, ali da je ekipa ušla u zdravstvene probleme.

„Smailagić je trebalo da bude bitan igrač, kada smo u ponedeljak krenuli sa treninzima slika je bila drugačija. Ali nažalost ušli smo u probleme da je Zagorac na klupi bez treninga sedam dana, da je Lesor pet dana bez treninga. Desilo se to sa Smailagićem gde se juče povredio, e sad kako se povredio. To jesu stvari o kojima ćemo da pričamo da u budućnosti povedemo računa“, rekao je on.

Obradović je istakao da je ekipa otvorila meč slabo u napadu, ali i dobro u odbrani.

„Nažalost Zvezda je pogodila u tranziciji i to je onda problem. Još jednom čestitke njima na svemu što su uradili večeras“, zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO Utisci Željka Obradovića i Dejana Radonjića posle finala kupa u Nišu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar