Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Novak Đoković će u ponedeljak na turniru u Dubaiju po prvi put izaći na teren posle skoro tri meseca i nakon skandala u Australiji odakle je deportovan nakon sramne političke odluke.

Najbolji teniser sveta bi na teren trebalo da izađe oko 18 časova u prvom kolu ATP turnira u Dubaiju, a prvi rival će mu biti Italijan Lorenco Museti.

Direktan prenos ovog susreta, kao i čitavog turnira možete gledati ekskluzivno na Sport Klubu 1.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski teniser je protiv talentovanog Italijana već igrao na Rolan Garosu kada mu je Museti posle velike borbe predao meč u petom setu.

Ukoliko eliminiše Musetija, srpski teniser bi na putu do titule mogao da igra sa Hačanovim, Bautistom-Agutom, Čilićem, Ože-Alijasimom, Rubljovim…

Đoković je u karijeri čak pet puta osvajao turnir u Dubaiju, a samo je Federer uspešniji sa osam osvojenih trofeja.

Meč Novaka Đokovića možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze .

Novak Đoković se nedavno po prvi put obratio javnosti i objasnio da nema nameru da se vakciniše i da je spreman i da se odrekne titula ako treba zbog stava.

Zbog toga je neizvesno gde ćemo imati priliku da ga gledamo sledeći put, jer će njegova učešča zavisiti i od kovid protokola zemalja u kojima se turniri organizuju.

BONUS VIDEO Nova.rs ispred hotela u kome je Novak Đoković bio zatočen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare