Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 85:68 u finalu Kupa Radivoja Koraća, a nakon meča je Željko Obradović žestoko reagovao nakon pitanja jednog novinara.

Naime, Obradović je saslušao svako pitanje novinara.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, pitanja su često bila nevešto skovana, pa se tako u jednom trenutku čulo „Zvezda vas je u svemu uvredila, a vi ste ‘Svetski broj jedan’ ili nešto tako“. Obradović je tu odmah prekinuo pitanje.

„Ne znam šta je ‘nešto tako’. Ako imate da kažete šta je tako, onda recite. Pošto ja imam ime i prezime i imam neke parametre po tome kako sam. Na primer, danas mi je bilo tek 61. finale u životu. Tek 61, onako… Pošto se bavite time, a vi ste novinar, nađite nekoga ko ima toliko finala“, poručio je Obradović.

Poručio je Obradović da će govoriti samo o onome što on sam želi da priča. Usledilo je novo pitanje, da li je uvredljivo izgubiti ovako od Zvezde.

„Ništa nije uvredljivo gospodine u životu, da li je jedan, 17, 21 ili 27 isto je, kad izgubiš trofej – izgubio si trofej. To sam rekao i posle polufinala igračima. Škola mora da se plati. I ja sam je plaćao. Na sreću, mnogo više sam pobeđivao, nego što sam gubio, ali ovog puta je bilo tako“, dodao je Obradović.

BONUS VIDEO Jam Madar slavi trojku, Obradović pobesneo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare