Foto. Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Košarkaši Srbije protiv Portorika igraju polufinalni meč kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, a to je bila prilika da se na tribinama nađe mnogo ljudi iz sveta košarke.

PROČITAJTE JOŠ

Tako su se na tribinama sreli i Dejan Radonjić i Željko Obradović, treneri Crvene zvezde i Partizana, inače dvojica velikih prijatelja.

Trenutak srdačnog pozdrava dva velika trenera koja bi mogla da promene i odnose dva kluba koji su godinama unazad na ratnoj nozi, svakako su ohrabrujuća stvar za domaću košarku.

Obradović je na promociji najavio da želi da spusti tenzije na relaciji dva kluba.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

„Pozvaću Dejana Radonjića, mog dobrog prijatelja, da sednemo i da popričamo. Ja sam prijatelj i sa trenerima iz drugih klubova, u Evroligi sam predsednik trenera Evrolige, stalno sam u kontakt sa njima, znam sve probleme koje imam. Presija navijača u godinama koje imam i svega što je iza mene ne može da napravi nikakav pritisak kakav pravim sam sebi. Znam šta želim i koliko ću da dajem od sebe, ako je neko nezadovoljan to je sastavni deo mog posla navikao sam na to i neću imati nikakav problem. Sa gospodinom Čovićem sam u veoma korektnim odnosima i ne vidim razlog da se to ne nastavi. Svi koji su odgovorni koji rade šta pričaju, poruka navijačima Partizana da rade ono što su najbolje radili, da podržavaju igračima pre svega, da pokazuju neverovatnu odanost klubu“, rekao je Željko Obradović na promociji u Partizanu.

Podsetimo, košarkaši Srbije igraju s Portorikom za finale kvalifikacionog turnira, tamo ih čeka Italija i samo pobednik turnira u Beogradu obezbediće učešće u Tokiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar