Foto: Starsport
Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Panatinaikos sa 81:48 i tako upisali treću ovosezonusku pobedu u Evroligi, a zadovoljan igrom bio je i Nejt Volters.

Najzapaženiju rolu imao je plejmejker crveno-belih Nejt Volters koji je utakmicu završio sa 18 poena i tri skoka.

PROČITAJTE JOŠ:

„Velika pobeda, imali smo teških nekoliko nedelja iza sebe, posebno zbog četiri poraza. Bilo je bitno i vrlo lepo da odigramo dobro, naročito posle poraza od Albe“, počeo je Volters.

Pored toga, osvrnuo se i na igru crveno-belih, ali i na podršku u hali „Aleksandar Nikolić“.

„Igramo dobru dobru odbranu cele sezone, sada se to baš videlo protiv Panatinaikosa, otvorilo nam je prostor u napadu. Uz to šutirali smo mnogo bolje, sjajno se kretala lopta. Sve u svemu je bila dobra utakmica. Bili smo agresivni, ali i strpljivi. Otvorilo nam je to prostor da pogodimo dosta šuteva. Iskoristili smo i sjajnu podršku navijaču“, dodao je Nejt.

Amerikanac je u poslednje vreme sve bolji, a veliki udeo u tome ima i trener Dejan Radonjić, sa kojim Volters sarađuje drugi put u karijeri.

„Trudim se da pomognem ekipi, da budem agresivan. Trener mi veruje i zaista volim da igram za njega. Kao plejmejker pokušavam da preuzmem odgovornost i da budem bolji iz dana u dan. Dosta mi pomaže i što sam upoznat sa sistemom i klubom. Sve mi je u Zvezdi poznato od stručnog štaba do igrača, što nije bio slučaj u mojoj karijeri, često sam dolazio u potpuno nove situacije“, zaključio je plejmejker Zvezde.

BONUS VIDEO O dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar